Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους που διαχειρίζονται τρόφιμα σε χώρους εστίασης, βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, χώρους αποθήκευσης και διανομής τροφίμων, παρασκευαστήρια, ξενοδοχεία κλπ.
Το σεμινάριο έχει διάρκεια μια ημέρα (7 ώρες εκπαιδευτικός χρόνος)
Τα κύρια περιεχόμενα του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:
- Εισαγωγή στην Υγιεινή Παραγωγής και Επεξεργασίας Τροφίμων
- Τροφικές Δηλητηριάσεις και αιτίες τους
- Κατηγορίες Κινδύνων – Βιολογικοί, χημικοί, φυσικοί κίνδυνοι
- Πρόληψη τροφικών δηλητηριάσεων
- Ατομική Υγιεινή
- Υγιεινή της εγκατάστασης
- Καθαρισμός και απολύμανση
Νομοθεσία Τροφίμων
Tutor: TBA
Wow, awesome weblog layout! How long have you been running a blog for?
you made blogging glance easy. The entire look
of your website is fantastic, as smartly as the content material!
You can see similar here najlepszy sklep
Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
If you know of any please share. Many thanks! You can read
similar text here: Sklep online